Učesnici druge sezone TLZP

Kreće druga sezona poznatog šoa „Tvoje lice zvuči poznato“ ili TLZP,  a kako se u poslednje vreme nagađalo tko će sve da učestvuje, sada je i to poznato. Druga sezona će da bude mnogo zanimljiva zahvaljujući zvezdama kao što su Ivan Jevtović, Neda Ukraden, Tanja Savić i mnogi drugi.

Neda Ukraden

Neda Ukraden je jedna od najpoznatijih pevačica ne samo u Srbiji nego na području cele bivše Jugoslavije. Njezina karijera traje sve od 1967. godine, a iza sebe ima mnogo hitova kao što su: „Ljubomora“, „Daj mi da te usrećim“, „Selo maleno“…

neda ukraden

Foto: Facebook

Zvonko Pantović Čipi

Zvonko Pantović Čipi srpski pevač poznat kao pevač jugoslovenske grupe „Osvajači“. To je bilo njegovo najbolje vreme, a najviše su se slušale balade iako je bend bio poznat po metal zvuku. Neko vreme je nakon razlaza grupe Osvajači Zvonko bio pevač u bendu „All Stars Osvajači.“

pevač zvonko pantović čipi

Foto: Screenshot Yotube

Ivan Jevtović

Ivan Jevtović je sin poznatog srpskog glumca Vladimira Jevtovića. U svojoj je karijeri ostvario mnoge uloge u projektima „Nebeska udica“, „Dub Plai“, „Ringeraja“ i mnoge druge. Otac Vladimir je preminuo samo nekoliko dana nakon premijere „Revizora“ u kojoj glumi Ivan Jevtović.

glumac ivan jevtović

Foto: Facebook

Jelena Gavrilović

Lepa glumica Jelena Gavrilović već sada ima mnogo uloga, a najviše rola je imala u predstavama Atelje 212 na Terazijama i Srpskom narodnom pozorištu koje se nalazi u Novom Sadu. Uloge koje su je proslavile: „Poslednja audijencija“, „Žene sa Dedinja“, „Zlatna lavica“…

glumica jelena gavrilović

Foto: Screenshot Youtube

Katarina Bogićević

Katarina Bogićević je mlada glumica koja se proslavila nakon uloge u seriji „Folk“. U seriji je imala rolu devojčice od 14 godina koja je morala da peva po kafanama kako bi mogla da pomogne svojoj porodici. Priznala je da se ne razlikuje mnogo od svojih vršnjaka.

glumica katarina bogićević

Foto: Screenshot Youtube

Branislav Bane Mojićević

Branislav Bane Mojićević je prva zvezda koja je pobedila u šou „Zvezde Granda“ posle čega je snimio i album. Osim u Zvezdama Granda Bane se takmičio zajedno sa Tanjom Savić na Beoviziji kada su posle glasanja publike zauzeli 8. mesto. Bane je u braku sa Milicom Mićević.

pevač bane mojićević

Foto: Facebook

Dragan Kojić Keba

Dragan Kojić je folk pevač koji nastupa pod imenom Keba. U svojoj je karijeri objavio preko 20 kompilacija i albuma, a neke od njegovih najpoznatijih pesama su: „“Ako si sama kao ja“, „Tiho noćas“, „Mesečina“, „Život te otpiše“… Ćerka Nataša je pevačica kao i on dok je sin Igor fudbaler.

dragan kojić keba

Foto: Twitter

Tanja Savić

Tanja Savić je mlada pevačka nada koja se isto tako takmičila u šou „Zvezde Granda“. Osvojila je treće mesto i nastavila da se takmiči i na drugim festivalima, gde je osvajala uvek jedno od prva tri mesta. Prvi album objavila je u 2005. godini, a upravo je taj album proglašen najprodavanijim.

pevačica tanja savić

Foto: Facebook

Elena Risteska

Elena Risteska je popularna pevačica iz Makedonije čije su pesme mnogo puta bile emitovane na MTV Adria. Popularnost joj raste svakim danom, a Makedoniji je ostvarila jedno od najvećih uspeha na takmičenju za najbolju pesmu Evrope kada je zauzela 12. mesto.

pevacčca elena risteska

Foto: Facebook

Nenad Okanović

Nenad Okanović je glumac koji iza sebe ima već mnogo uloga u pozorištu, ali i u filmovima. Nenada mnogi znaju pod još jednim imenom, Sin Draga. Osim šta je odličan glumac Nenad se oprobao i na drugim područjima, pa je tako suvlasnik firme „SwissEkoPellet“.

glumac nenad okanović

Foto: Facebook

Ovo su sigurni takmičari, a još se uvek nagađa o 12 natjecatelju, a mnogi misle kako će to da bude Ana Nikolić. U žiriju će da sede Marija Mihajlović i Ivan Ivanović, a umesto Katarine Radivojević sudija će da bude Branko Đurić Đura.

Autor: Sanja

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*