Udala se Maya Berović!

Pevačica Maya Berović udala se prošle nedelje na Rodosu, bez pompe, paparaza, kemera i medija. Ona je svoj najlepši dan proslavila u krugu najbližih prijatelja.

Maya vencanje 6

Iako se od nje očekivalo da će slavlje biti pompezno i veliko, baš kao i sve što ona radi, ovoga puta nije bilo tako. Maya se odlučila za veselje u krugu prijatelja i rodbine.

“Nismo želeli da od našeg najlepšeg dana u životu pravimo cirkus. Već godinu dana planiramo ovo venčanje, ali prosto nismo imali vremena da sve realizujemo od silnih obaveza. Izbor je pao na Rodos, romantično ostrvo na kom smo mogli da izvedemo sve što smo želeli i zamislili“ – kaže novopečena mlada.

Zvezda je sama osmislila dekoraciju za svoju svadbu, a sve je realizovala agencija iz Londona. Za venčanicu je bio zadužen modni kreator Marko Mitanovski, dok je Dejan Milićević svojim objektivom ovekovečio Mayino veselje. Ona je prihvatila suprugovo prezime, ali za fanove će zauvek ostati Berović.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*