Udvostručila se: Koliko kilograma se ugojila Ana Nikolić?

Ana Nikolić u poslednjih mesec dana uspela je da nabaci više od deset kilograma. Pop zvezda poznata je po oscijlacijama kada je njena kilaža u pitanju. Navikli smo da se svako malo ugoji i smrša, ali uvek je umela vešto da sakriva višak kilograma.

Ana Nikolic velikaOvoga puta Ana izgleda nema osećaj da se njeno telo izobličilo i da je totalno promenilo oblik. Nekada izvajana i bez grama sala, danas pršti na sve strane. 

„Ana je bila zaljubljena kada je spremala svoj poslednji album. Ljubav ju je totalno opustila i zbog toga je izgubila svaki kompas kada su ishrana i alkohol u pitanju. Mnogo brze hrane, mnogo slatkiša i mesec dana je bilo dovoljno da se uništi. Ona je inače gojazna, i ne treba joj mnogo da se udeblja. Ovoga puta Ana nije svesna viška kilograma koje ima“ – kaže izvor blizak pevačici.

Kako saznajemo, pevačica je srećna u ljubavi, pa je ne zanima da li ima deset ili više kilograma viška. Njen dečko Rasta je voli baš ovakvu kakva je sada, a da li će publika prihvatiti Anino salce, ostaje da vidimo.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*