Unuk Vere Ivković otkriva detalje o svojoj baki!

Danilo Živković (22), unuk proslavljenih muzičara Vere Ivković i Danila Živkovića, izabrao je da krene njihovim putem. On se prijavio na takmičenje „Pinkove zvezde“, ali je ispao u drugom krugu. Sada se nada da će produkcija organizovati baraž i da će se vratiti u šou.

Danilo Vera

Živković u razgovoru za Kurir otkriva detalje tragedije koja je zadesila njegovu porodicu, kada mu je najpre umro deda, pa tetka Maja, a onda i baka.

“Za moju porodicu je to ružan period. Maja je bolovala od lupusa. Za nju nisam bio toliko vezan jer je zbog bolesti nisam često viđao“.

“Više sam bio vezan za babu i dedu, po kom sam i dobio ime. On je prvi umro, a posle njega i Maja. Njena smrt je svima teško pala, ali je baki bilo najteže.

Zbog toga se i razbolela, a posle nekoliko godina i ona je preminula. Imala je dva šloga, pa smo je kasnije smestili u Centar za stara lica u Rumi“, priča Danilo.

Autor: Kurir/Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*