Uplakana: Jelena Kostov plakala na snimanju emisije!

Iako važi za jednu od najuspešnijih Zvezda Granda, a zna se da su uspešni ljudi jaki, na snimanju emisije „Neki novi klinci“, koja bi sa emitovanjem trebala da krene ovih dana, Jelena Kostov je pokazala da zna da bude veoma emotivna.
 
Naime, slušajući  jednog dečaka dok je pevao, Jelena su obuzele emocije, pa je čak i zaplakala, što nije krila.
 “Emocije koje je to dete izazvalo u meni, dok sam ga slušala dok peva, ne znam kako bih opisala i ne znam zašto je ljudima to toliko čudno.Sasvim sam sigurna da će to dete biti veliki pevač i da će imati zavidnu karijeru.Neverovatno je koliko smo mi talentovani za muziku, što će se videti u emisiji „Neki novi klinci“.Sa toliko talentovane dece, naša muzička scena će biti mnogo jaka za par godina, kada ovi klinci porastu“-rekla nam je zadovoljno Jelena.
 
Sasvim je sigurno da ne postoji ni jedan razlog da se čudimo, što su Jelenu obuzele emocije i što je zaplakala, a još sigurniji da su suze bile radosnice, jer obzirom da ima hit pesmu „Biću jača“ , da radi više nego ikada i da joj u ljubavi i privatnom životu odlično ide,  Jelena nema ni jedan razlog za suze.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*