Urnebesno, pogledajte TV grimase naših pevačica! (Foto)

Kada gostuju u emisijama, naše pevačice često zaborave da su pred kamerama, pa onda kreće ono najsmešnije. One se opuste i počnu da prave razne grimase, a mi smo samo za vas izdvojili nekoliko najzanimljivijih.

Iako sve one strepe kako će se slikati pred TV kamerama i pred objektivima fotografa, omaknu im se i ovakve situacije. Kako snimanja nekada traju i po nekoliko sati, normalno je da im popusti pažnja i da ne mogu da se kontrolišu. Kraljica u pravljenju grimasa svakako je Maja Nikolić i njeno kolutanje očima, otvaranje usta. Tu negde je i Vesna Vukelić Vendi. Ni Seka Aleksić nije ništa bolja od prethodne dve.

Pored gore navedenih izdvojili smo još i Radu Manojlović, Cakanu, Zlatu Petrović, Divnu Karleušu i Gogu Sekulić. Sve one strepe od ovakvih slika, ali mi se nadamo da će ih zabaviti i nasmejati kada ih budu videle.

Autor: Goran, Foto: TV Frame

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*