Ušće dog fest 2015: Poznate ličnosti u akciji udomljavanja pasa!

Pevači, voditelji, glumci i druge javne ličnosti pozvali su na udomljavanje napuštenih pasa sa danas otvorenog drugog Ušće Dog Festa koji se održava 3. i 4. oktobra na platou ispred Ušće Dog Festa.
 Na LETO reviji napuštenih pasa, životinje iz azila crvenim tepihom prošetali su Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Nenad Okanović, Sara Jovanović, Suzana Perić, Jovana Štetin, Marija Lazić, Maja Volk… Svi oni pozvali su Beograđane da obezbede dom za napuštene pse. Posle njihovog poziva za samo sat vremena udomljeno je deset pasa.
„Želela sam da dođem ovde, ne radi sebe, nego da bih popularisala  ovakve događaje i brigu o napuštenim psima. Zbog toga ću sve do sledećeg Ušče Dog Festa, kad god sam u prilici kao danas nositi rajf sa ovim prekrasnim ukrasima u obliku psa. To će biti moj doprinos borbi za bolji život životinja. Takođe ću posetiti porodicu koja je udomila psa koga sam danas šetala, provesti jedan dan sa njima i pokloniti im džak hrane“ – rekla je Zorica Brunclik.
Ovom humanitarnom revijom otvoren je drugi Ušće Dog Fest koji organizuju magazin Pas i Ušće Shopping Center. Reč je o jedinstvenom događaju koji okuplja vodeće domaće proizvođače i distributere hrane, opreme i kozmetike za pse i druge kućne ljubimce.  U nedelju 4. oktobra biće organizovan Izbor za najšarmantnijeg psa bez obzira na rasu, poreklo i pedigre za koju je već prijavljeno pedesetak ljubimaca. U programu i je Kviz znanja o psima za najmlađe.
Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*