Veliki Brat: Ispala Mila Tokić, policija privela Tamarinog dečka

Večeras je iz kuće „Velikog brata“ ispala Mila Tokić koja je osvojila najmanje glasova publike, ali i takmičara koji su je nominovali. Nakon duela sa Slavicom Đulejić i Tamarom Đorđević, Mila je osvojila najviše glasova za izbacivanje, a nakon izlaska je čak i zaplakala.
Ove nedelje takmičari su dobili i novi zadatak u kome će biti Izviđači. Tokom naredne nedelje oni će morati da budu u šatorima pored logorske vatre, a moraće da nauče i jezik znakova.

Veliku prašinu je podigao i Tamarin dečko koji je se popeo na ogradu otpada i zahtevao od Tamare da se izjasni o njihovoj vezi. Međutim u jednom trenutku se obratio i Marijani i Nikoli kome je pretio.
– Kurvo jedna! Kako te nije sramota. Droljo jedna! Cela Hrvatska ti se smeje bre! – vikao je Tamarin dečko, Marijani Cvrljak, što nije prikazano na televiziji

Policija je nakon incidenta reagovala i uhapsila mladića zbog neovlašćenog upada na privatni posed, a iz produkcije su napomenuli da je obezbeđenje na visokom nivou i da je pomenuti mladić pobegao sa mesta događaja čim je čuo dolazak obezbeđenja.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*