Velja Pavlović biografija

Velja Pavlović je rođen 17. juna 1953. godine. Po zanimanju je novinar. Poznat je po TV emisijama pod nazivima Nivo 23, Duhovnici i Nezaštićeni svedok. Slovi za kultnog televizijskog novinara, stručnjaka za Boga i rokenrol, govori tiho, skromno, sa nepodnošljivom lakoćom, ne otkrivajući ničim da je otac lavljeg srca koji je sam podizao ćerku Kristinu od njenih godinu dana do današnjih dana, kao što je i novinarstvu podigao ugled na Nivo 23.

Kada je Velja bio student nije važila Bolonjska konvencija, studiranje je bilo besplatno, a za neke studente i višedecenijsko. Još u osnovnoj školi osetio je da postoji druga, privlačna planeta, bez koje ne može da se živi, ženska planeta. Kada bi život imao drugu šansu, Velja bi naučio da govori petnaest jezika i uz Kristinu podigao još četvoro dece. Početkom osamdesetih godina Velja je prvi put posetio Hilandar. Od tada je bio njegov čest posetilac, ali promene koje su se desile u svetu, po njegovom viđenju, narušile su vekovni mir Hilandara.

Velja Pavlović

Velja Pavlović

Izvor i foto: pulsonline.rs, S. Maričić

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*