Venčanje je uvek u modi: 15 Wedding weekend 27. i 28 juna u hotelu Hajat!

Da li ste znali da Wedding weekend u Beogradu svake godine poseti blizu 4.500 mladenaca, dok najveći Brides the show u Londonu poseti njih 6.000?

Wedding weekend

Redakcija magazina Venčanje s ponosom najavljuje prvi letnji Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari, koji će se održati 27. i 28. juna u hotelu Hajat.

Najuspešniji u regionu, Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari već 14 godina predstavlja pravu adresu za buduće mladence iz čitave Srbije.

Kao i do sada, posetioci će u dobro poznatom prostoru na raspolaganju imati najveći izbor proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe – venčanice i večernje haljine poznatih kreatora i brendova, odela, burme, restorane, dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice, i to sa sajamskim popustima i do 50 odsto.

Uz kupljenu ulaznicu svi posetioci će na poklon će dobiti i novo, junsko izdanje magazina Venčanje, kao sveobuhvatni vodič i podsetnik na sve proizvode i usluge koje su mogli da vide kod izlagača.

Radno vreme Sajma tokom oba dana biće od 10 do 20 časova. Pozivamo vas da dođete i na jednom mestu pronađete sve što vam je potrebno za organizaciju najradosnijeg dana u vašem životu. Redakcija magazina Venčanje, već 14 godina, s vama je na najlepšem putu – od A do DA.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*