Vendi isprozivala učesnike Parova!

Iako su mnogi očekivali da će je videti u vili Parova, Vesna Vukelić Vendi odustala je od te ideje iz samo njoj znanih razloga. Ona je gostovala u emisiji “Upoznajte parove“ gde je iznela svoje mišljenje o ukućanima.

„Zorica Marković ima neke koji joj tu češkaju uši. Crnogorac, ne znam ni odakle je došao, pretpostavljam da neće ni smeti da se vrati u Crnu Goru jer će biti linčovan. Umesto da nam priča ovde u nekoj epskoj poeziji, o nekom junaštvu i čojštvu itd, on nam pokazuje kako se sa šifrom „vazelin“ duboko ulazi“, govorila je Vendi, koja je takođe istakla da je Zorica uspela da obmane Jelenu Golubović.

Vendi je bila oštra i prema Zmaju od Šipova, pa mu je dala nadimak Poni, dok je za Mimi Oro rekla da je jedan običan mediokritet. Iako je imala nekoliko kritika na račun Tijane Ajfon, ipak je istakla da misli da je ona dobra devojka.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*