Vendi napala manekena u emisiji

Vesna Vukelić Vendi planula na manekena usred emisije, jer je uporedio sa crtanim likom Štrumpfetom. Ona mu je zapretila da ćuti i da više ne progovara.

Vesna Vukelić

Poznati maneken Petar Perović bio je specijalni gost Sanjinog Magazina IN u kojem je delio poklone gošćama. Pored Vendi, tu su bile još i Izvorinka Milošević, Sneki Babić i Lidija Vukićević.

On je svaku uporedio sa crtanim likovima. Izvorinka je bila Meri Popins, Sneki na Beti Bub, a Lidija na Ledenu Kraljicu. A, kada je došao do Vendi, rekao je kako ga podseća na Štrumpfetu. Ona je samo prevrnula očima, a onda je sasula: “ E, tu si se zeznuo malo. Štrumpfeta je prvo plava, ona ima punačku facu. Totalno si obmanuo“

On joj je odgovorio da u njegovim očima Štrupfeta izgleda totalno drugačije, na šta je ona odbrusila: “Pa, to je u tvojim očima. Mi ne gledamo tvojim očima. Molim te da tvoj meneken više ništa ne priča“- zamolila je Vendi voditeljku.

Autor: Goran, Foto: Screenshot

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*