Vendi silikoni ugrozili zdravlje

Vesna Vukelić Vendi izvadila silikone zbog toga što su dotrajali, ali nije imala novca za ugradnju novih koji koštaju 2.000 evra.
Vesna Vukelic (2)

“Vesna je odavno trebala da ide na remont slikona, ali je ona intervenciju odlagala skoro tri godine. Nije želela da ih vadi, jer joj je posao i angažovanost zavisila od njih. Sa druge strane, nije imala novca da uradi remont i ugradi nove implante. Njihova cena je blizu 2.000 evra, što je prilično“ – priča izvor blizak pevačici.

Vendi je čekala zadjnji momenat, a onda je teška srca morala da se reši dotrajalih implantata. Iako je njen dekolte sada prazan, a njene haljine izgledaju siromašno i skromno, ona priča kako se super oseća i kako joj nikada nije bilo bolje.

“Iako priča kako je preporođena i kako joj prija, istina je sasvim drugačija. Vesnine grudi su sada u jako lošem stanju. Ostala je samo koža,  od implantata koje je nosila deset godine. Razlog tome je taj što je probila sve termine za remont. Novac za nove silikone nema, a grudima u ovom stanju kakvom su sada njene biće potrebno mnogo treninga“ – završava naš dobro obavešten izvor.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*