Veri Matović pozlilo na snimanju kod Lee Kiš

Vera Matović se umalo ugušila na snimanju emisije kod Lee Kiš na TV Pink. Pevačica je snimala svoj plejbek, a onda je samo vrisnula kako joj treba vazduha.

Vera
Legendarna pevačica došla je na snimanje vidno raspložena i doterana. Sve vreme se šalila sa kolegama i zbijala šale na svoj, ali i na tuđi račun. Sve je teklo po planu do momenta kada se Verka popela na binu da otpeva svoju pesmu.

Taman je došla do pola plejbeka, a onda je samo vrisnula i počela da kašlje. To je bio znak da stanu sa snimanjem i priteknu joj u pomoć. Naime, dim iz aparata koji služi da ulepša studio, njoj je umalo došao glave. Naime, jednog momenta počelo je da izlazi mnogo više dima nego što treba, i pevačici je pozlilo.

“Molim vas ugasite ovaj aparat. Muka mi je. Ne mogu da dišem, a grlo mi se steglo. Hoćete da nas ubijete sve ovde sa ovim čudom?“ – vikala je Vera. Nakon što su ugasili aparat, folkerka je sišla sa scene i otišla da uhvati malo svežeg vazduha. U studio se vratila tek posle desetak minuta kada joj je bilo sasvim bolje. Kasnije su se i ostali pevači složili da je dim opasan za glasne žice i da ne mogu da pevaju kada je on pušten iz aparata.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*