Verili se Kim i Kanye

I to se napokon desilo, verili su se Kim i Kanye West! Poznata starleta Kim Kardashian za svoj je rođendan dobila najlepše moguće iznenađenje kada je njen dečko odlučio njihovu vezu podignuti na veći nivo. Starleta Kim Kardashian i Kanye West imaju ćerkicu North West.

kim i kanye

Prema izjavama drugara Kim i Kanye odluka je da venčanje bude prisno bez velike pompe što je mnoge iznenadilo. Kanye je lepu Kim zaprosio na njen 33 rođendan.

Ako ste mislili da Kanye nije romantičan grdno ste se prevarili, on je naime za svoju devojku iznajmio stadion u San Francisku i orkestar, koji je odsvirao pesmu Lane Del Rey „Young and Beautiful“ i njegovu pesmu „“Knock You Down“.

Dok se pesma izvodila na velikom bilbordu pojavile su se reči: „MOOLIM TE UDAAAJ SE ZA MEEEENE!!!“ Prelepa Kim je pristala nakon čega je usledio vatromet. Veridbi su prisustvovali najbliži drugari i porodica. Budući mladoženja je prije veridbe za dopuštenje pitao majku Kris Jenner.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*