Vesko Vučković pred kolegama promovisao prvi spot

U prisustvu velikog broja kolega i ljudi koji ga već godinama prate i slušaju na klupskim svirkama po kojima je poznat, Vesko Vučković održao je promociju svog prvog singla „Vratite mi nju“. Prisutni su premijerno pogledali i spot za ovu numeru, koja označava početak rada na prvom Veskovom albumu.

Tražeci zvuk, prvenstveno sam se trudio da budem iskren prema sebi, svom ukusu i emocijama. Snažno osećam muziku sa ovih prostora, ali ne mogu poreći uticaj koji na mene imaju zvuci Zapadne obale, pa čak i Dalekog istoka, kaže Vesko.

Muziku i tekst pesme „Vratite mi nju“ potpisuje Dragan Brajović Braja, a celokupna produkcija numere urađena je u Bostonu, u studiju Aleka Darsona, našeg najpoznatijeg gitariste na univerzitetu u Berkliju.

Veskovoj promociji u restoranu „Cantina de Frida“ prisustvovali su Steva Anđelković, Katarina Rašić, Filip Miletić, Knez, Vuksa Lexington bend, Braja, Marko Kešelj, Nikola Burovac, kao i naša poznata manekenka, Tijana Krstić, koja se pojavljuje u spotu.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*