Vesna i Nikolija, skroz privatno

Folk pevačica Vesna Zmijanac i njena ćerka Nikolija gostovale su nedavno kod Ognjena Amidžića, gde su otkrile koja to pravila važe u njihovoj kući, kao i ko više troši novca na garderobu.

Nikolija i Vesna

Naime, majka i ćerka su gostovale u emisiji „Amidži šou“ i tom prilikom otkrile da mnoge sočne detalje iz privatnog života, koje su mnogi njihovi fanovi želeli da znaju.

„U ljubavi joj se uopšte ne mešam, a ni ona meni , jer tada može da dođe do problema“, rekla je Vesna, dok je Nikolija dodala da kod njih važi samo jedno pravilo: „Samo nam je bitno da se ne zaljubimo i patimo“.

Nikolija je ispričala i da ona ne daje puno novca na garderobu, što nije slučaj sa Vesnom. „Moje cipele koštaju 800 evra i ja ih mnogo volim, videla sam da su skoro pisali kako nosim isti džemper danima. Ja sam taj džemper platila 700 evra i nosiću ga non-stop“, kaže Vesna.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*