Vesna Pavlović biografija

Vesna Pavlović je rođena 04. decembra 1989. godine. Postala je poznata po tome što je to devojka sjajnog glasa ali je nažalost ispala iz daljeg takmičenja u šou pod nazivom Prvi glas Srbije, što je jako razljutilo žiri jer publika očigledno nije glasala po njihovim merilima.

Ona živi u Mladenovcu i student je hotelijerstva. Neka od njenih interesovanja su ples, folklor, gluma, gledanje filmova, čitanje knjiga, putovanja, druženje i šetnja. Sluša gotovo sve vrste muzike, jer se prema njenom mišljenju muzika deli na dobru i lošu. Omiljena pesma nema samo jednu, već ih ima više, ali bi izdvojila „I Don’t wanna miss a thing“ od grupe Aerosmith. Vrsta muzike koja joj najviše odgovara je POP, R’n’B. Za sebe kaže da je energična, kreativna, pozitivna, iskrena i druželjubiva. Volela bi da sarađuje sa umetnicima kao što su Željko Joksimović, Dino Merlin, Toni Cetinski i Aleksandar Milić-Mili.

Vesna Pavlović

Vesna Pavlović

Izvor i foto: pulsonline.rs

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*