Vesna Rivas i Vendi se posvađale na snimanju

Vesna Rivas i Vesna Vukelić Vendi sinoć su snimile emisiju “Luda kuća“ kod voditelja Dejana Stankovića. Ove dve pevačice već neko vreme nisu u dobrim odnosima, pa je bilo očekivano da snimanje prođe u znaku njihovog koškanja.

Vendi Vesna Rivas

“Večeras smo snimili novogodišnju „Ludu kuću“ na Happy TV, i bila je zaista luda kuća. Onu aspidu Vendi sam dovela do ludila. Toliko da je tri puta bežala iz studija. Kako mi je natrčala, kao kec na deset“ – bila je iskrena pevačica.

Njih dve bile su u dobrim odnosima, ali ju je Vendi prozivala po štampi tokom njenog boravka na Farmi. Rivas se nije oglašavala sve do sinoć kada su se konačno srele oči u oči.

Oni koji su bili prisutni na snimanju tvrde da je letelo perje i da je raspravka između dve pevačice bila žestoka. Snimanje je prekidano nekoliko puta, a celu emisiju imaćete priliku da gledate uskoro na Happy TV.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*