Vesna Rivas: Miniraju me sa izmišljenim izjavama!

Vesna Rivas se danas prilično iznervirala kada je na jednom od mnogobrojnih portala pročitala tekst sa njenim izjavama, za koji nikada nije davala komentare, posebno ne tako pogrdne kako su oni napisali, i to na račun mladih kolega.

Rivas Vesna

“Zamolila bih retarde da više ne pišu gluposti u moje ime i da se kriju ispod mog imena. Sada videh ovu notornu laž, koju smestiše u moja usta. O, Giletu mislim sve najlepše, lično mi je bio favorit u Zvezdama Granda i nema trika da bih o njemu išta loše i izjavila ili ponižavala.

Da,ima sve više lažnih profila sa mojim imenom. Obaveštavam vas prijatelji da jedino koristim ovaj profil i Vesna Rivas Drugi profil. Sa svim ostalim nemam nikakvih dodira pa zato pazite sa kim ste u kontaktu misleći da komunicirate sa mnom“ – napisala je izrevoltirana pevačica.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*