Vesna Rivas podelila svoje malere sa fanovima

Vesna Rivas požalila se svojim Fejbuk prijateljima kakve je malere doživela tokom prošle nedelje. Nevolje u kući i van nje su se gomilale, ali pevačica nije posustala i nije dopustila da joj to pokvari raspoloženje oko promocije novog albuma.

– Za početak, crkla mi je mašina za veš, došli majstori,kažu struja pravi haos. Odneše deo, sutra će ga vratiti prepodne. Valjda će ga popraviti. Mačak mi pocepao mrežicu za komarce i bubice na vratima terase, i nije neki maler,stiže zima. Auto mi opet troši dosta ulja i on mukica plače da se zameni za neki noviji. Iz frižidera mi na nepoznatoj lokaciji curi voda ali na poznatoj je svako jutro ugazim,vodu, kad krećem da kuvam kafu u kuhinju – napisala je ona, a na to su se odmah nadovezali mnogobrojni fanovi koji imaju slične probleme.

 

– Računi uredno sve veći stižu a ja uz kafu razmišljam kako da budem još ekonomičnija domaćica – napisala je Vesna svojim fanovima, a onda im poručila da se ne predaju i da svi, pa i estradne zvezde imaju slične probleme kao sav normalan svet.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*