Vesna Rivas se vratila starom imidžu

Vesna Rivas se vraća starom imidžu koji podrazumeva sve one najblesavije frizure i garderobu. Nakon višegodišnjeg mirovanja i praćenja trendova, ravne duge kose i svedene garderobe, pevačica je rešila da ponovo bude ono što je čini srećnom.

Vesna Rivas (3)

Ona je u dogovoru sa svojim saradnicima osmislila kako će izgledati njen imidž u narednom periodu. Ponovo će na glavi i u kosi imati sve što se može i ne može zamisliti.

Naime, Vesna je devedestih bila poznata po ekscentričnim fizurama, šnalama, mašnama, šljaštećim haljinama… Jedan period je batalila sve to, i kako ona kaže, furala je neku moderniju priču.

“ Dosta mi je toga. Hoću da uživam u svojim kreacijama i da ih nosim od srca. Ljudi su me zavoleli sa mojim frizurama i krpicama, i nema potrebe da se ne vratim tom stilu.

Već sam krenula, i svoje emisije vodim posebno stilizovana. Osmislila sam još dosta toga, ali publika će imati vremena da sve to vidi u narednom periodu“ – kaže nasmejana Vesna.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*