Vesna Rivas se vratila u rijaliti i napravila pometnju!

Vesna Rivas i Zorica Dukić vratile su se u vilu Parova posle 24 sata boravka izvan rijalitija, i napravile su opštu pometnju i haos među ukućanima.

Nakon što se Vesna Rivas vratila u luksuznu vilu „Parova“, stanari su gledali prilog kako se ona provodila napolju. Rivasova je tom prilikom komentarisala šta su fanovi rekli za svakog pojedninačno. Ona je rekla kog stanara su najviše „zamrzeli“.

„Gasttozze, ne možeš da veruješ koliko te ljudi napolju pljuju. Veruj mi mnogo si im se zgadio. Od recimo 500 poziva 480 njih mi kaže sve negativno za tebe“ – rekla je Vesna.

Takođe, ona je dodala da su joj svi rekli da treba da se druži sa Macom, i da će joj ispričati kasnije lepe vesti kada budu same. Ja sam preumorna, ali presrećna.

„Prvo sam ugledala Peru, pa smo otišli u Kasinu. Potom sam otišla kod mame, pa sam s ešokirala kada sam je videla u gipsu. Ona je pre tri meseca slomila nogu, a niko mi nije rekao. Bila je sva zbunjena kada me videla“ – ispričala je Vesna.

Rivasova kaže da nije čitala štampu, portale, kao i da nije aktivirala Fejsbuk.

„Moram samo da kažem da je ono najnovije što sam saznala, a pozitivno je to je da su „Parovi“ pomirili mene i mog bivšeg muža. On je jedan divan, prepametan čovek, pa zato i nisam imala nikog 20 godina. On je moj najveći obožavalac“ – rekla je Rivasova.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*