Vesna Rivas umalo prebila Gastoza!

Vesna Rivas izgubila je kontrolu zbog silnih uvreda koje joj je uputio Gastoz, pa je fizički nasrnula na njega. Pevačica i jutjub zvezda konstantno imaju konflikte i svađe. Mesecima pljušte uvrede, a nekoliko puta je malo falilo da dođe do fizičkog kontakta.

bandicam 2016-04-06 11-48-25-756Sinoć je Vesna toliko poludela, da je Gastoza jurila po celoj vili. On joj je vređao sina i psovao majku invalida. Ukućani su pokušali da ja zadrže, ali im je teško išlo za rukom. Kada je gurnula Jovanu Matoru koja ju je držala, bilo je jasno da je stvar izmakla kontroli. U kadru se stvorio korpulentni mladić koji je Rivasovu zadržao svojim telom.

„Ovo je sedmi put da mi spominje majku invalida. Ako ne može da izdađe verbalno sa mnom i ne može da opravda svoj p.derluk. Počeo je da smišlja da je moj sin p*der i da je iznajmio stan na Dorćolu. Naša kuća je bogata, ima da je.e gde hoće, ne mora da iznajmljuje stanove. Neće mi Gastoz izmišljati da li moj sin šeta dečka ili devojčicu. Gastoz ne sme to da izgovara. Ja ću mu presuditi ne budete li ga smirili“, tresla se Vesna koja je polse ovoga završila u izolaciji.

Autor: Goran, Foto: Printskrin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*