Biografije po abecedi: A, B, C, Č, Ć, D, Dž, Đ, E, F, G, H, I, J, K, L, Lj, M, N, Nj, O, P, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž

Vesna Vukelić Vendi biografija

Vesna Vukelić je poznata pevačica koja iza sebe ima nekoliko snimljenih albuma, a zbog svojih je oblina proglašena srpskom Samantom Foks. Publika ju je upoznala u emisiji Milovana Ilića Minimaksa, koji je bio oduševljen njenim izgledom.

vesna vukelić vendi

Vesna Vukelić je rođena 25. novembra 1971. godine u Beogradu. Već je na početku karijere imala mnogo zanimljivih momenata, a jedan takav bio je kada je Milovan Ilić izjavio da će Vendi uvek pobeđivati svoje koleginice sa estrade svojim prsima. Godine 1992. je tako pobedila na takmičenju Mis Dekolte Jugoslavije.

Osim što se slikala za mnoge muške časopise Vesna je privlačila pažnju i svojim izjavama. Tako je svoj prvi album “Malo vruće” koji je objavila 1992. godine predstavila u emisiji “Toplo, hladno” na TV-u Politika.

U emisiji je tokom gostovanja Vesna ismejala Sašu Popovića zbog čega je on umalo napustio studio. Posle prvog albuma, Vesna se oprobala i kao glumica u erotskom filmu “Electric blue”.

Vesna se oprobala na mnogo raznih područja, a 2010. godine je kao i ostali učestvovala u rijalitiju “Farma”. Iako su mnoge sa estrade pokušale, ali Vesna je i dalje zvezda erotske estradne scene.

Od albuma ne treba zaboraviti na album izdan 2007. godine, a 2004 je snimila album “Praćnuo se šarančić”. Neke od njenih pesama su: “Za tebe kasno je”, “Žena zmija”, “Crni dečko”, “Uljez”, “Meden”, “Pevačica”, “Učena”…

Autor: Sanja, Foto: vesnavukelicvendi.webs.com

Comments

 1. Vendi, izgledas extra!!! Devojke mogu samo da ti zavide!!! Daj broj.

 2. sta te briga says:

  vendi ti si zesce retardirana!!!!!!!!!!!!!!!!DA LI SE DROGIRAS?????????????

 3. Vendi do pobede…..samo napred.

 4. SEKA 89 says:

  Vendi,debela krmaco i sisata kravo!!!!:) 🙂 🙂 🙂

 5. dijana says:

  vendi extra si……….

 6. Emma Emma says:

  koliko ova glupaca ima godina zna li neko…..kaze da ima stalno 38 neznam u cemu je njena fora sa ovim….

 7. sisata debela princeza! Prelepa je!

 8. Kada je bog delio pamet ona je bila sa glavom zabijenom u klozetu misleci da se tako zavrsava faks. Kalup nadam se da je unisten. Vendi zlo , polupismeno sa recnikom kako kaze do tankih creva, anulirati, kanalisati, dupljak…..jadna vujaklija. jadno dete kome si ti majka pijanduro nadrogirana. skloni se vise iz javnog zivota i zatrpaj glavu u pesak ko noj samo ne sramoti svoje dete .

 9. Bruka za Srbiju i zenski rod, a retard Ekrem napolje pa peri guzicu u Njujorku.
  E Srbijo ko je tebi VIP. Sramota

 10. Da je Minimax znao da je Vendijin, kako kaže njen drug Ekrem, krajnji domet klupe i stolovi pod vašarskim šatorima, ne bi trošio vreme na nju. Jedino što je naučila sve ove godine je da pokazuje dekolte, krive noge, nemoralno ponašanje. Od pevanja ni traga. Ne znam kako bih ja svojim najblićim objasnila kakav to život vodim. Moja deca bi me se odrekla.

 11. haha vendi i ekrem haha

 12. snezana says:

  VENDI,BOLJA SI OD POBEDNICE A EKREM MOZE SAMO DA TI POLIZE STOPALA. BRAVO, VENDI- SOMBOR

 13. Vendi Previse pijess Drogiras se mozda????????????????????????????????

 14. vendi je najbolja ! KRALJICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. Vendi

 16. Vendi,jesi li ti ciganka,s obzirom koliko si garava i čađava ,ali i kako se ponašaš ?

Komentiraj

*