Vesna Vukelić Vendi biografija

Vesna Vukelić je poznata pevačica koja iza sebe ima nekoliko snimljenih albuma, a zbog svojih je oblina proglašena srpskom Samantom Foks. Publika ju je upoznala u emisiji Milovana Ilića Minimaksa, koji je bio oduševljen njenim izgledom.

vesna vukelić vendi

Vesna Vukelić je rođena 25. novembra 1971. godine u Beogradu. Već je na početku karijere imala mnogo zanimljivih momenata, a jedan takav bio je kada je Milovan Ilić izjavio da će Vendi uvek pobeđivati svoje koleginice sa estrade svojim prsima. Godine 1992. je tako pobedila na takmičenju Mis Dekolte Jugoslavije.

Osim što se slikala za mnoge muške časopise Vesna je privlačila pažnju i svojim izjavama. Tako je svoj prvi album „Malo vruće“ koji je objavila 1992. godine predstavila u emisiji „Toplo, hladno“ na TV-u Politika.

U emisiji je tokom gostovanja Vesna ismejala Sašu Popovića zbog čega je on umalo napustio studio. Posle prvog albuma, Vesna se oprobala i kao glumica u erotskom filmu „Electric blue“.

Vesna se oprobala na mnogo raznih područja, a 2010. godine je kao i ostali učestvovala u rijalitiju „Farma“. Iako su mnoge sa estrade pokušale, ali Vesna je i dalje zvezda erotske estradne scene.

Od albuma ne treba zaboraviti na album izdan 2007. godine, a 2004 je snimila album „Praćnuo se šarančić“. Neke od njenih pesama su: „Za tebe kasno je“, „Žena zmija“, „Crni dečko“, „Uljez“, „Meden“, „Pevačica“, „Učena“…

Autor: Sanja, Foto: vesnavukelicvendi.webs.com

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*