Vesna Zakonović predstavlja treći roman “Mama ipak zna najbolje“

Pisac po rođenju, novinar i voditelj po opredeljenju. Tako o sebi govori Vesna Zakonović Arežina, autor i voditelj “Dana sa Vesnom na Radiju S“, koja na ovogodišnjem Sajmu knjiga predstavlja svoj treći roman “Mama ipak zna najbolje“

Na Sajmu će se takođe naći i novi tiraž knjige (ne) Verujem u ljubav, a Vesna će se sa čitaocima družiti u četvrtak 24. oktobra od 17 do 18 sati, kao i u nedelju 27. oktobra od 12 do 13h.
Posle priče o ljubavi, priča o majčinstvu?
Vesna: C’est la vie! ( smeh ). Uvek kad me posle nekog intervjua pitaju kako da me potpišu, kao novinara, voditelja, pisca, ja kažem kao Boletovu mamu. Jer to mi je najveći uspeh u životu. Mesto gde leži sva moja snaga.

Jel ovo knjiga za mame?
Vesna: Ovo je knjiga za mame, za sve koji će postati roditelji, za sve koji o tome još uvek i ne razmišljaju. Ovo je pre svega knjiga o životu. O ljubavi. Prijateljstvu. O pravim i pogrešnim izborima. O tome da li mladost ima šanse protiv iskustva. Dve glavne junakinje, zvaćemo ih Kevica i Mlađana pokušaće da daju odgovore na ta pitanja. I da puno toga nauče iz datih odgovora.

Autor: G.D, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*