Vesna Zmijanac: Nikolija je preslikana Lepa Brena!

Vesna Zmijanac došla je sa meditacije u Bugarskoj i vratila se preporođena. Nakon raskida sa Željkom Rstićem, pevačica je rešila da pređe na mlađe muškarce i kako kaže, ništa preko 30.

Niki i Vesna

„Niki je rođena 19 oktobra, kao Lepa Brena, stipsa je kao Brena, neodlučna je kao Brena, ma, iste su. Ponekad posmatram njene gestove i isti su kao Brenini. Ja je inače zovem po kući Brena“.

“Ne da pare za skupu haljinu, ja joj kažem „Breno, molim te kupi“, jer sam ja uvek bila galantna“. Naravno, posle kupim ja. Ona bi za te pare da kupi tri. Ali neka je barem jedna štedljiva kada sam ja galantna“ kaže Zmijanac.

“Brena i Vesna su obeležile jedno vreme, koje traje i danas. Niti ja bez nje, niti ona bez mene. Imam utisak da je veza između mene i nje je mnogo viša nego što može da se objasni rečima. Samo meni je jasno kako je njoj i njoj kako je meni“ – završava Vesna.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*