Vesna Zmijanac: Obesila bih Gogu da je moja ćerka!

Vesna Zmijanac burno reaguje na pomen njene ćerke, pa je tako žestoko odbrusila Gogi koja je spomenula Nikoliju. Naime, igračicu su sinoć svi optužili da joj je ponašanje užasno. Čak je stiglo i nekoliko pitanja gledalaca koji su bili užasnuti time kako se ona ponaša kada popije alkohol.

Vesna Zmijanac

Svi su komentarisali da joj ne valja to što čim popije koju više ona krene da moli Filipa za seks. Goga je pokušavala da se opravda na razne načine, nalazila je opravdanja za svoje ponašanje. I taman kada je pomislila da će joj Vesna Zmijanac pružiti podršku i reći koju u njenu odbranu, doživela je žestok šamar od strane folk pevačice.

Oni su komentarisali Gogin i Filipov odnos, a folkerka je rekla da maneken ne zna ni šta radi, te da njemu ne treba da se zameri.

Vesna: „Mislim da je Filip tada bio pijan do petka popodne. On ne zna ni šta je radio.“

Goga: „Vesna, sram vas bilo. Imate ćerku mojih godina.“

Vesna: „Pusti ti moju kćerku, šta je ti spominješ? Kakve to veze ima što si žensko? Da si ti moja kćerka, ja bih te obesila“

Goga je zaćutala, ali kasnije je u društvu Dušice i još nekoliko farmera prokomentarisala kako ju je ovaj komentar povredio.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*