Viki i Halid premijerno na YouTube-u!

Duet Viki Miljković i Halida BešlićaNe zna juče da je sad“ je doživeo svoju video promociju! Nije bila zvanična, nije bilo njihovih kolega, ali pesmu su već mnogi čuli i sjajno je ocenili.

Pesma koja će se naći na kompilaciji najvećih hitova Viki Miljković koju za desetak dana izbacuje „Grand produkcija“ kao i na novom Bešlićevom albumu je premijerno završila na popularnom sajtu Youtube. Naime, neko od saradnika ko je imao prilike da čuje ovu pesmu je istu zadržao za sebe a potom i publikovao na internetu.

Viki kaže da se zbog ovoga nije iznervirala i dodaje:“Istina je da sam imala planove da imamo neku svečaniju televizijski premijeru, ali ko zna zašto je ovo dobro,… Pesma je sada već uveliko na internetu, da se stopira ne može niti ima potrebe, a ja svoje planove za promociju dueta za koji verujem da će biti mega hit – neću menjati“.

Moglo bi se reći da je ovo sreća u nesreći jer je ovo takoreći finalna verzija koja će pretrpeti još minimalne korekcije, ali ništa što će bitnije promeniti utisak o pesmi koju možete čuti u video fajlu koji sledi…

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*