Viki Miljković dominira beogradskim splavovima!

Viki Miljković oborila je rekord sezone na begradskom splavu River gde je neprestano ovaj lokal tokom cele noci bio prepun. Dok se unutra tražilo više vazduha, napolju su bile formirane kolone dužine preko 100 metara.
Pevačica je pevala skoro sve svoje hitove poput  „Crno na belo“, „Godine“ i „Mahi mahi“ preko „Hajde vodi me odavde“, „Loša sreća“ I „Razlika“ do „Obeležena”, a na insistiranje publike je čak nekoliko puta pevala novu pesmu “Ono nešto”, koja je za kratko vreme postala veliki hit.
Zbog velike gužve u klubu, Viki se požalila jednom muzičaru kako ima utisak da će pasti u nesvest, do čega srećom nije došlo, jer se popularna pevačica osvežavala hladnom vodom.
Budući da Viki retko nastupa u Beogradu, publika se očigledno uželela ove pevačice, pa se Viki može pohvaliti kako je oborila sve rekorde, kad je poseta na “Riveru” u pitanju!
Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*