Viki Miljković doživela neprijatnost

Jedna gledateljka sinoćne emisije „Vi pitate učesnike festivala“ upitala je vodi voditelja zašto se pevačica Viki Miljković predstavlja pobednicom „Pink festivala“ kada je to zapravo Milan Stanković koji je dobio čak dve nagrade – za najviše pregleda na „Youtube“ i za najviše glasova od gledalaca koji su glasali SMS-om.

Viki Miljkovic

Voditelj je rekao da je to samo do toga kako su novinari predstavili ko je pobednik, a Milan Stanković je naveo “Pa simptomatično je to da se u medijima drugačije predstavlja od onoga kako zapravo jeste. To me prati kroz čitavu karijeru. Mada se ne bih time bavio“ rekao je Milan Stanković u vezi ovog uključenja.

Sa druge strane, Viki je prokomentarisala da se uvek nagrada žirija predstavlja kao glavna nagrada na bilo kom festivalu i dodala da bi ona bila zadovoljna i da nije dobila nijednu nagradu.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*