Viki Miljković minira Ivanu Elektru?

Ivana Elekra konačno je odahnula i otpočela promociju svog singla “Prva liga“ koji je na neko vreme bio skinut sa Youtube. Elektra i njen tim sumnjaju da iza svega stoji pevačica Viki Miljković.

Elektra Viki

“Pošto je pesma ukunuta na YouTube zbog 2 sekunde sličnosti sa pesmom Tropicana Galene i Costija za koju je Viki kupila autorska prava, analizirali smo i shvatili da neka sličnost moguća mada većina nije čula nikakvu sličnost, promenili smo te 2 sekunde i tako izmenjenu pesmu koja je autorska u potpunosti ponovo stavili na YouTube ali je ponovo neko prijavio i ta agonija he trajala 2 meseca.

Srećom nastupi mi nisu zavisili toliko od nove pesme pa sam je već nekoliko puta pevala u punim diskotekama da bi je već publika drugi put sama tražila“.

Iako sve ukazuje na to da je Ivanina pesma zasmetala koleginici Viki Miljković, jer nije želela da se kod nas pojavi pesma slična njenoj, Ivana ne želi ni u koga da upire prstom.

“Pitali su me da li je to Viki prijavljivala zbog pesme “Dosadno“. Ne znam zaista, ne verujem da joj je baš toliko dosadno, ali uporedite i nađite slicnost izmedju “Dosadno“ i “Prva liga“ ni muzički stručnjaci je nisu pronašli! Kako god pesma je posle dokazanog autorstva vraćena i sada je na kanalu IDJ tune“ – završava Ivana.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*