Viki Miljković: Ošišala sam se tokom snimanja spota!

Iako se približava broju 40, ona je seksi više nego ikada. To govore fotografije koje je zabeležila naša ekipa u jednom beogradskom studiju.
Nakon šest godina pauze Viki Miljković se vraća na velika vrata na estradnu scenu novim albumom koji će ugledati svetlost dana baš uoči samog dočeka Nove godine.
Ona je u produkciji C4D započela snimanje spotova za sve nove pesme, a prva dva će se pojaviti već za nekoliko dana. Pevačica je bila jako nervozna na samom početku snimanja i nezadovoljna frizurom. Naredila je svom frizeru Stevanu Radivojeviću da pod hitno nešto uradi. I dok je cela ekipa čekala oni su u hladnom kupatilu odstranili njene šiške i napravili potpuno novu frizuru.
„Žene znaju šta znači kada vas nešto nervira u vašem izgledu. To možda drugi ne bi primetili, ali meni je tog jutra moja kosa išla na živce, pa sam se odlučila pa posle dužeg vremena odfikarim šiške. Izvinila sam se ekipi i zamolila ih da me sačekaju sat vremena. Nakon toga je sve teklo kao po loju i evo već danima neumorno snimamo“ – izjavila je Viki.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*