Viki Miljković pobednica Pink festivala! (Video)

Prvi Pink Mjuzik Festival je završen. Pobednica festivala je Viki Miljković sa pesmom „Flaster na usta“. Ona je dobila nagradu stručnog žirija koji se sastojao od predstavnika medija i estradnih menadžera.

Viki festival

Nagradu publike, odnosno, najviše glasova publike, kao i Jutjub nagradu dobio je Milan Stanković za pesmu „Luda ženo“. Nagradu izvođača dobila je Marina Visković za pesmu „Paralizuj me“, dok je nagradu sponzora dobilo čar troje izvođača: Adil, Dženan Lončarević i Leksington bend.

U velikom filmskom studiju u Šimanovcima održano je polufinalno veče prvog Pink mjuzik festivala. Publici se predstavilo 26 izvođača s novim pesmama, a gledaoci su SMS glasovima izabrali 16 finalista.

Finale su izborili: Ledeni kvas bend sa numerom s numerom „Kvas, kvas bejbi“, Anabela i „Muzej promašenih ljubavi“, Milan Stanković „Luda ženo“, Goga Sekulić „Rekord sam oborila“, Tropiko bend „Pusti ritam“, Maja Berović „Alkohol“, Viki Miljković „Flaster na usta“, Željko Samardžić „Duša“, Adil „Prosijak i kralj“, Željko Šašić „Doviđenja“, Marina Visković „Paralizuj me“, Dženan Lončarević „Ovo je moj grad“, In Vivo „Marina“, Leksington bend sa numerom „Godinama“, Dado Polumenta „Revolucija“ i Šako Polumenta „Otisak prsta“.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*