Viktor Savić biografija

Viktor Savić je mladi srpski glumac koji se dokazao ulogama u raznim projektima. Osim u serijama i filmovima Viktor je imao role i u brojnim predstavama gde je igrao glavne uloge. Radi se o priznatom glumcu koji ima bogatu karijeru.

viktor savić

Viktor Savić je rođen 14. septembra 1983. godine u Beogradu. Već je u detinjstvu znao da će jednog dana da bude slavan glumac, pa su ga tako roditelji sa 11 godina upisali u školu glume.

Celo vreme dok je bio u srednjoj školi učio se u dramskoj grupi kod učitelja Mike Aleksića. Zbog velikog talenta koji su mnogi primetili dok je još bio dete uspio je da upiše Fakultet dramskih umetnosti odmah iz prvog pokušaja. Glumu je studirao zajedno s još dve poznate glumice Janom Milić i Katarinom Marković.

Veliku popularnost stekao je u seriji imena „Mješoviti brak“, posle čega su usledile serije kao što su „Košarkaši“ i „Premijer“, a nakon njih je bio još više popularan. U pozorištu se dokazao predstavom „Šišanje“ gde je imao glavnu ulogu.

Glumio je u mnogim projektima kao što su: „Zaustavi vreme“, „Budva na pjenu od mora Vasilije“, „Promeni me Bole“, „Košarkaši Viktor“, „Beži zeko, beži“, „Montevideo, vidimo se“, „Montevideo, Bog te video“, „Pada kiša u Rolan Garosu“, „Optimisti Ilija“…

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*