Viktorija: Pevala sam po raznim šupama i rupama!

Viktorija se nedavno pojavila u emisiji VIP Room i to posle veće medijske pauze. Poznata kao neko ko ne voli da se pojavljuje u javnosti, ona nije mogla da odbije poziv Boška Jakovljevića.

viktorija

Pevala je uživo, one pesme koje publika najviše voli. Igrala i pokazala da i dalje ima onu divlju energiju po kojoj je pamtimo. A otkrila je i neke anegdote iz svoje bogate karijere.

“Kroz svoju dugogodišnju karijeru prošla sam svaku šupu i rupu, ali i svaku dobru diskoteku. Nekada sam na sceni bila divlja, ali mislim da mi sada to ne pristaje. Zamislite da se ja sada ovde popnem na zvučnike?

Možda bih ja to i htela, ali se kontrolišem koliko mogu. Nemam još 60 godina, a ne volim, nikad nisam volela da dajem intervjue, da, se slikam, a to sam morala da radim. Jedino su me koncerti radovali.

To će vam ako će biti iskren, potvrditi svako ko se „bavi muzikom“. Ne osećam se kao „baba“, niti sam to „postala“, čekam da mi ćerka poraste“ – priznaje legendarna pevačica.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*