Viva Romana, oni su bend koji je u žiži

Bend koji dolazi iz Leskovca “Viva Romana“ je sve poznatiji jer su dokazali da vrede svojim dugogodišnjim radom koji je prepoznatljiv i drugačiji. Ne kopiraju nikoga, svoje pesme sami kreiraju i uživaju u tome.

– Dobili smo puno komplimenata od svojih kolega pevača. Dve godine smo radili studiozno na pesmama, da bi napravili ovako kvalitetan album -govori frontmen grupe Viva Romana Žika Đordjević i dodaje:
-Mnogo je bendova ali mi se izdvajamo mnogo je svirki i rada iza nas, godišnje imamo 120 živih nastupa i time možemo da se ohvalimo. Dosta festivala je iza nas još u staroj Jugoslaviji – završava Žika.

 

Uskoro snimaju novi spot za jednu od pesama sa albuma. Nova Godina je zakazana je Nišu. Oni ne brinu kada su nastupi u pitanju jer kako kažu, kada je nešto vredno i kvalitetno to ljudi prepoznaju.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*