Viva Romana sarađivala sa najvećim zvezdama

Leskovačka grupa Viva Romana radila je sa mnogim zvezdama. U vreme inflacije 90-tih honorar grupe Viva Romana je bio 250 piva.

Viva-Romana

Kao prateći bend grupa je nastupala sa Dejanom Cukićem, Filipom Žmaherom,Galetom iz Kerbera, Najdom iz Smaka, Mlađanom Dinkićem, Majom Nikolić, Romanom Panić, Gocom Tržan,Vladom Georgijevim,Čipijem iz Osvajača, Igor Pervić, Anom Nikolić, Ivanom Jordan i Milenom Vučić od pop – rock izvođača. Viva Romana je bila muziča podrška gospodinu Mikiju Jevremović na solističim koncertima u Skoplju-1998 i Domu Sindikata – Beograd, decembar 2007. Viva Romana zna da svira i narodnu muziku što je dokazala prateći najveće zvezde folka,kao što su: Toma Zdravković, Miroslav Ilić, Ana Bekuta, Vesna Zmijanac, Šaban Bajramović, Staniša Stošić, Snežana Đurišić…

U periodu od septembra 2003 godin do septembra 2004 godine u grupi je pevao Darko Filipović, Zvezda Granda. Veoma uspešno je izvodio kompozicije EKV, Van Gogh, Bijelog Dugmeta, Gibonija i drugih pop-rock izvođača. U grupi je najmanje izvodio muzičke opuse koji će mu kasnije obeležiti karijeru.

 

 Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*