Vizuelno povećanje usana

Želite li imati pune usne koje će da privlače pažnju vaše okoline? Pune i savršene usne sada su moguće uz pomoć trikova koji će da vam pomognu na vašem putu prema prelepom izgledu. Vizuelno povećanje usana je moguće uz pomoć sjenke za oči.

pune usne

Sjenke za oči su važne kako bi mogli da istaknete lepotu svojih očiju, a pored toga i da vizuelno povećate svoje usne. Uz karmin i sjajilo za usne možete da si pomognete i sa sedefastom sjenkom za oči.

Pre nego što počnete stavljati sjenku za oči na usne, uzmite karmim u lepoj boji koji će da vaše usne učini još lepšima. Nakon karmina sledi sjenka u sedefastoj boji. Na vrh prsta stavite malo sjenke i stavite ju na sredinu gornje i donje usne.

Slobodno eksperimenišite sa bilo kojom bojom koja će da istakne lepotu vašeg lica. Tako možete da eksperimenišete s mnogo boja. Crveni karmin za usne se slaže sa ružičastom sjenkom za oči, kao i sa zlatnom sjenkom. Karmin boje mesa možete da složite sa belom sjenkom za oči i zlatnu sjenku sa karminom boje kajsije.

Ono na što morate da pripazite da je boja sjenke za oči uvek svetlija od boja karmina. Nikako ne smete da preterate i izgledate kao klovn koji je pobegao sa vesele žurke. Važno je da imate prirodan izgled jer samo tako možete da pokažete lepotu svog izgleda.

Sjenka na usnama mnogo dulje zadržava karmin na usnama od sjajila. To je još jedan razlog zašto bi bilo dobro kada bi svoje usne vizuelno povećali uz pomoć sjenke. Pored toga vaša se kosa neće ljepiti za usne, jer na njoj neće biti sjajila. Ako volite sjaj na usnama, posle stavljanja sjenke za oči, stavite i malo sjaja. Sada ste spremni da izađete van.

Autor: Sanja, Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*