Vlada Vuksanović zaprosio Natašu Bekvalac

Napokon se i to desilo. Poznati maneken Vlada Vuksanović koji je sudelovao u realiti šou Survivor objavio je veridbu sa Natašom Bekvalac. Lepi događaj desio se u jednom od poznatih letovališta slavnih, na Ibizi. Upravo je tamo na Natašin 33 rođendan stiglo još veće iznenađenje za samu pevačicu.

vlada i nataša na plaži

Prema izjavi poznatog para, Nataša nije ni slutila kako će je Vlada zaprositi na njen rođendan. Zabava za rođendan organizovana je na prelepoj plaži Formentera, gde je par uživao. Nakon povratka s proslave Natašu je dočekao skupoceni poklon od Vlade.

Iznenađenje je bilo veliko, a pevačica nije mogla doći sebi kada je ugledala skupoceni dijamantski prsten. Svoju su vest ubrzo odlučili proširiti dalje preko Instagrama. Dokaz je i jedna od zajedničkih fotografija na kojoj se vidi prelepi prsten.

Autor: Sanja, Foto: Instagram

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*