Vladimir Preradović: Član grupe „Piloti“ počeo solo karijeru!

Vladimir Preradović ovih dana završio je snimanje spota za pesmu „Lepo je bilo“, sa njegovog albuma prvenca. Ovaj talentovani muzičar, u muzičkim krugovima poznat i kao klavijaturista grupe „Piloti“, sa nestrpljenjem iščekuje prve reakcije publike.

Vladimir Preradovic

Odlučio sam da ekranizujem upravo numeru „Lepo je bilo“, jer je jedna od mojih favorita. Siguran sam da će pronaći svoj put do slušalaca, objašnjava Vladimir. Preradović je svoj prvi solo album „Čujem te“ spremao punih šest godina, a potpisuje se kao kompletan autor. Paralelno sa promocijom pesama, vredno radi i nastupa sa Kikijem Lesendrićem, čija mu podrška itekako znači.

Kikiju se jako dopada ovo što radim, jer smatra da je vrlo malo kvalitetne autorske muzike na domaćoj sceni, a album je okarakterisao kao osvežavajuć, moderan i svetski. Kada vam neko ko poseduje toliko iskustvo kaže da uživa slušajući vaše pesme, to onda ima težinu, kaže muzičar.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*