Vladimir Tomović uhvaćen u laži. Klevatao Zoricu!

Vladimir Tomović uhvaćen u laži i kleveti kada je ispričao da je Zorica Dukić imala seks sa njegovim prijateljem za šta je uzela 50 evra. On je u ponedeljak uveče testiran „Parografom“ i ispričao je šta je video kada je ona navodno uzela novac od njegovog druga za seks.

Zorica Dukic

Jedno od pitanja je glasilo, da li je istina da je video kada je Zorica spavala sa njegovim drugom Darijom, i da li je video kada je ona uzela 50 evra.

Iako je po samom ulasku u kuću on sam tvrdio da je tako bilo, poligraf je rekao da laže, a on je počeo da se preznojava i da menja priču.

„Da, istina je ono što sam rekao o svom drugu, Zorici i seksu. Ja sam čekao u kolima. Ja nisam video kada je ona uzela novac, ali sam video da mu ga je posle seksa vratila. U pitanju je bilo 50 evra“, rekao je Vladimir, što je bilo dijametralno od onoga što je izjavio pre nekoliko meseci, zbog čega je Zorica umalo dobila nervni slom.

Sa druga strane, Dukićeva je na svojoj stranici iznela pregršt dokaza koji takođe idu u prilog tome da je Vladimir slagao sve za šta ju je optuživao.

„U stanu u kome živim, živim 5 godina i to u centru grada a ne u Sremčici. Sumu od 100 000 evra mi je Happy produkcija isplatila pre 5 god. tako da nikada nije moglo da mi zafali 50 evra!!! Dečko, pomešao si i planetu, i vreme i živote… ali ja ću ti postaviti sve na pravo mesto“, kaže Zorica koja ovih dana sprema tužbu protiv Vladimira.

Dukićeva je objavila i dokumente u kojima stoji da ona u to vreme o kome govori Tomović uopšte nije živela u Sremčici jer od 2011. godine živi u centru Beograda, kao i dokaz o dizanju gotovine sa računa i to 4.500.000 dinara za kupovinu automobila, čime želi da dokaže da ona nije imala razlog od bilo koga da pozajmljuje 50 evra, već da je imala sopstveni novac.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*