Vlado Georgiev nakon Poršea vozi i kamion

Vlado Georgiev ovih dana ima pune ruke posla. Nakon duže pauze popularni pevač je najavio singl pesmu pod nazivom „Reci ne ili da“, a uveliko radi i na novom albumu. Popularni Barba će nastupati na humanitarnom koncertu u Valjevu 14. aprila, dok će 28. maja održati veliki solistički koncert u Skoplju, nakon kog bi trebalo da se pojavi i njegov novi album, koji će kako se spekuliše, Vlado izdati za svoj rođendan, 6. juna.
Poznati hitmejker je poručio da album možemo očekivati uskoro: „Uskoro će album, Beogradska arena kad malo naučite nove pjesmice“. Nedavno je posetio i sajam automobila, a zanimljivo je, da je dan pre toga dobio vozačku dozvolu za „C“ kategoriju i tu vest podelio sa prijateljima na fejsbuku. Vlado ima privilegiju da kao zaštitno lice Audija vozi „Audi A7 Sportback“ čija je cena oko 100.000 evra, a nedavno je Saši Kovačeviću prodao i svoj „Audi S5“ za 50.000 evra. „Ovaj auto je jednostavno prelep. Ima sve ono što bi svako poželeo od svog automobila. Ima sportski izgled, napravljen je kao kupe, ali istovremeno dolazi sa pet vrata i pruža komfor jedne prave, ozbiljne limuzine.Imao sam sreće sa izborom automobila. U svojoj kolekciji sam vozio svašta, čak sam neko vreme imao i „Porše““ – izjavio je Vlado za dnevni list „24 sata“ o svom novom ljubimcu na 4 točka. Da li će se u garaži poznatog pop pevača nakon Audijevih limuzina sada naći i neki kamion, ostaje da vidimo.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*