Vlatko Stefanovski najavio koncert u Sava Centru

Vlatko Stefanovski najavio je na konferenciji za novinare predstojeći koncert, koji će biti održan 10.oktobra u Sava Centru,  početkom od 20 časova.Koncert će biti otvoren sa simfoničarima, Kamernim gudačkim orkestrom Slovenske filharmonije.

Vlatko

Nakon toga će biti predstavljen album „Seir“ ,a zatim će publici prirediti i treći segment, koji će biti „best of“, šetnja kroz godine,albume, značajne tačke i numere koje su tokom godina odsvirane i otpevane. “Ja ne volim jubileje, jer mogu biti patetični. Meni je ideja da na ovom koncertu predstavim moj novi album, i da napravim jedan koncert koji ćemo svi pamtiti. Za to će mi pomoći moji prijatelji i saradnici. Sa nekima ću po prvi put nastupiti, a sa nekima mi je drago da vas upoznam“.

Najavljujući beogradski koncert Vlatko Stefanovski je dodao da je tokom svih ovih godina dolazeći u Beograd iz Skoplja, puno toga izmaštao. „Meni je Beograd raskršće. Odatle sam išao u Zagreb, Ljubljanu, Budimpeštu. I nekako uvek u Beogradu stanem, pojedem nešto, popijem kafu i produžim dalje, gde sam se uputio“.

Umetnik je izrazio nadu da će njegova verna publika uživati u njegovoj muzičkoj avanturi, i da će to biti zajednički razlog za slavlje, a zatim je prisutnima odsvirao i otpevao nekoliko numera.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*