Vruća pitanja za Daru i Ćeranićku!

Milena Ćeranić i Dara Bubamara našle su se na udaru novinara Aleksandra Saše Filipovića, poznatog po nešto nezgodnijim pitanjima za poznate, što je i ovog puta uradio.

Dara Lea

Prva na udaru našla se Ćeranićeva koju su gledaoci najbolje upoznali u rijalitiju „Farma“, pa je Sašu zanimalo zašto je tolika opasnica, da li je takva hidrogenska bomba uopšte ili je to sve bila montaža.
„Privatno sebe nisam pokazala nikad kakva jesam i drago mi je što me tako niste upoznali. Mislim, oduševili bi se“, našalila se Milena.

Za Daru Bubamaru imao je zanimljivo pitanje, da li je pored dobre pesme potrebno i pljuvanje po medijima kako bi dobila na popularnosti.
„Svi koji me poznaju znaju da sam dobar čovek, drug, prijatelj. Ja se samo nekad branim, ali i to na duhovit način. Znaš kako, reći ću samo da ti uspeh niko ne prašta i to je to“, bila je oštra pevačica.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*