Women i the City sajam 27 i 28 u Delta city

U četvrtak i petak, 27. i 28. novembra, u atrijumu šoping mola Delta City, održaće se sajam Women & the City, posvećen damama svih generacija.

zorana

Tokom ova dva dana, od 10-22 h, posetioci će imati prilike da se upoznaju sa raznovrsnom i bogatom ponudom premium izlagača i svim onim što čini svakodnevicu savremene žene. Pored saveta stručnjaka, svoja iskustva sa posetiocima podeliće poznate dame i ambasadorke sajma, Ivana Vučićević, Vesna Dedić I Zorannah.

Činjenica je da žene danas pred sobom imaju mnogo izazova, obaveza, a s druge strane mnogo ulažu u stil života svoje porodice, sve više posvećuju pažnju zdravom načinu života, vode računa o svom izgledu…Kao majci i poslovnoj ženi, drago mi je što postoji sajam koji sve to objedinjuje na jednom mestu i štedi nam vreme, priznaje Ivana Vučićević.Poznata spisateljica i novinarka, Vesna Dedić, u četvrtak će se na sajmu družiti sa svim posetiocima i potpisivati svoj peti roman „Zagrli me“.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*