Zabranila mu žena: Đani bežao od devojaka!

Radiša Trajković Đani dobio zabranu od žene da bude u društvu starleta, pa je bežao od svake koja mu priđe. Folker je u sredu uveče imao veliki nastup u popularnoj „Na vodi kafani“ gde je došao u muškom društvu.

JOC_2391Đanija su smestili u separe koji je bio pun atraktivnih devojaka, među kojima su bile i bivše farmerke Šmizle. Iako je trebao da sedne odmah između njih dve, kada je video da su polugole, Đani je pobegao na drugi kraj separea.

Šmizle su se našle u čudu, ali su tada odlučile da ga provociraju. Ljubile su se u usta, i uvijale na pred njegovim očima.

„Mi smo samo htele da se našalimo, ali Đani se uplašio i počeo je da beži od nas. Bio je unezveren. Umalo nije pao“ – kaže kroz smeh Sanja Šmizla.

„Đanijeva žena Slađa neće više da toleriše njegove ispade sa starletama i devojkama sa kojima ju je varao mesecima unazad. Ona krivi Đanija što je smuvao starletu Tijanu Ajfon i smatra da je to očeva škola. Iako se u društvu prodaje kao žestok muškarac, on je pred ženom Slađom manji od makovog zrna“ – kaže izvor blizak pevaču.

Šmizle su uživale u igricama, dok se Đani preznojavao, terajući fotografe od sebe.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*