Zagrevanje za večeras: Top 5 najvećih hitova „Guns N Roses“! (Video)

Predstavljamo Vam 5 najvećih hitova legendarnog američkog benda, koji danas nastupaju na petrovaradinskoj tvrđavi

 

Danas na najvećem regionalnom muzičkom festivalu „Egzit“ nastupa legendarni američki rok bend“Guns N Roses“. Eksel Rouz i društvo nastupiće na novosadskoj tvrđavi Petrovaradin na „Main Stage“-u u 23 časa. Popularna rok grupa nastupiće u našoj zemlji po drugi put, pošto su nastupili skoro pre dve godine u Beogradskoj Areni, gde su održali koncert za pamćenje.

Čuveni „Gansi“ , čiji se sastav benda bitno izmenio od njegovog nastanka 1985. godine, izdali su sedam uspešnih studijskih albuma.

Povodom nastupa legendarnog kalifornijskog hard-rok benda u Novom Sadu, predstavljamo Vam pet najvećih hitova „Guns N Roses“-a.

1. Welcome To The Jungle – Ova čuvena numera je sa legendarnog albuma „Appetit for Destruction“. Bila je na sedmom mestu čuvene „Bilboard Hot 100“ listi.

2. „Paradise City“ – Hit takođe sa albuma „Appetit for Destruction“. Pesma je jako popularna među fanovima „Gansa“, a na listi „Bilboard Hot 100“ zauzela je svojevremeno visoko 5 mesto.

3. „Sweet Child of Mine“ – Još jedna hit numera sa „Appetit for Destruction-a. Izdata je 1988. godine i bila je na prvom mestu „Bilboard Hot 100“ liste. Reči pesme govore o Ekselovoj nekadašnjoj devojci Erin Everli.

4. „You Could Be Mine“ – Ovaj hit našao se na albumu iz 1991. godine, pod nazivom „Use Your Illusion II“. Pesma je postala izuzetno popularna, pre svega što se našla u hit filmu Džejmsa Kamerona „Terminator II: Sudni Dan“.

5. „November Rain“ – Ovaj hit je sa albuma Use Your Illusion I“. Čuven je i po čuvenoj „solaži“ nekadašnjeg gitariste „Gansa“ Sleša. Pesma je bila na trećem mestu liste „Bilboard Singles Charts“.

 

 

(Telegraf.rs)

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*