Žana Prijić, promenila pravac posle Koktel benda

Žana Prijić napustila je Koktel Bend i otisnula se u solo vode, i sve to sa novim singlom “Ljubavi moja“ za koji je nedavno napravila u promociju. Pesma je potpuno drugačija od onoga što smo od nje navikli dok je bila članica spomenutog benda.

Žana Prijić

Žana je pre nekoliko dana u prelepom ambijentu Jahting kluba održala svoju prvu solo promociju. To je bila prilika da se medijima prezentuje ono što je ova talentovana pevačica uradila u saradnji sa Draganom Brajovićem Brajom koji je radio muziku i tekst. Pesma je već nekoliko dana dostupna i publici, koja odlično reaguje na spot i na promenu muzičkog pravca koji je Žana napravila.

Iako se šuška da nije u dobrim odnosima sa bivšim saradnicima iz Koktel benda, oni su svojim dolaskom na promociju to i demantovali. Podržali su je još i grupa Luna, Bojan Marović, Maja Marković, Natalija Trik FX, Ana Stojančević i mnogi drugi.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*