Zbog čega je Dijana Janković tužila JK?

Dijana Janković rešila je da podnese tužbu protiv Jelene Karleuše zbog njenih nedavnih prozivki na popularnom Twiteru. “Ova ovde žena već godinu dana pokušava da ukalja ugled mene i moje porodice nazivajući me najgorim imenima i pripisujući mi nebuloze i nešto što ne dolikuje majci dvoje dece da uopšte izgovori!

JK Diksi

Ova ovde osoba mene smatra konkurencijom što ona za mene nije već sam daleko iznad nje! U životu ne bih poželela ništa njeno“.

“Jedini način sprečiti je da me i dalje progoni i narušava moj ugled jeste zabraniti joj javno pojavljivanje, na sudu! Kao neko ko potiče iz ugledne i dobrostojeće porodice od dana svog rodjenja i kao prva umetnica iz Srbije koja je potpisala ugovor za stranu produkcijsku kuću verujem da je novčana kazna nesto sto će je zaustaviti!

Moj tim advokata tužiće je kako iz Srbije tako i iz inostranstva! Ne treba dozvoliti ovakvo nasilje i nepravdu bez obzira o kome je reč“ – sročila je Dijana.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*